Automatic translations may not be completely accurate.

Kære Babysitter Har du lyst til, at hente vores 2 små drenge 2 gange om ugen. Den ene kommer til, at gå i skole og den anden i vuggestue. Så de skal hentes 2 forskellige steder. Pasningen er ca. 14.30/ 15.00 til 17.30/ 18.00. Vi kan aftale detaljerne fra uge til uge, men ca. 3 timer per gang. Hvis en af os rejser kan der være behov for lidt mere hjælp. Det er vigtigt, at du ikke er for fin til..

Kære Babysitter Har du lyst til, at hente vores 2 små drenge 2 gange om ugen. Den ene kommer til, at gå i skole og den anden i vuggestue. Så de skal hentes 2 forskellige steder. Pasningen er ca. 14.30/ 15.00 til 17.30/ 18.00. Vi kan aftale detaljerne fra uge til uge, men ca. 3 timer per gang. Hvis en af os rejser kan der være behov for lidt mere hjælp. Det er vigtigt, at du ikke er for fin til lidt praktisk arbejde også, idet der jo er masser af i forbindelse med små børn. Det kunne eksempelvis være, at hjælpe med at varme noget mad, skrælle kartofler, dække bord eller lignende. En af os vil typisk komme hjem ved 17 tiden, og starte madlavningen, så her samarbejder vi om, at underholde børnene og sørge for maden er klar 17.45 – 18.00. Vi har tidligere haft babysittere og den seneste igennem næsten 2 år. Så vi håber meget, at du har lyst til, at lære os at kende og blive hængende i længere tid. Vi er meget åbne og snakkesalige og vores 2 drenge er glade og energiske ? Vi glæder os til, at høre fra dig.

Characteristics of the children
  • Energetic
  • Friendly
  • Talkative

Number of children
2
Age of children
  • Preschooler

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night

About our family

Type of babysitter needed
Babysitter
Preferred babysitting location
At the family
Favorited
25 times


0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this user, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from the user, here's where your reference will show up.


Loading...

Thomas provided

Email address
Phone number
▒▒▒▒▒▒▒▒ 79

Activities

Member since
November 2018
Last activity
Answered messages
-
Average response time
-
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around Charlottenlund


125,00 kr./hr
Hourly rate for babysitting

125,00 kr./hr
Hourly rate for babysitting

Welcome to Babysits

Log in or sign up